Konya'da Bu Yollar 1 Mayıs Dolayısıyla Kapalı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri dolayısıyla Konya'da bazı yollar buğu trafiğe kapalı olacak. İşte yapılana açıklama ve kapalı olacak yollar...
Konya'da Bu Yollar 1 Mayıs Dolayısıyla Kapalı
Kayıt Tarihi: 01.05.2024 12:12 - Son Güncelleme: 16.05.2024 21:25
YAZI
A

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri dolayısıyla Konya'da bazı yollar buğu trafiğe kapalı olacak.  

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kapsamında yapılacak olan yürüyüş etkinliği nedeniyle, 1 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00 itibariyle; Ankara Caddesinin Beşyol Kavşağı ile Alaaddin Bulvarı (Beton Şemsiye Kavşağı) arasında kalan kısmı, Atatürk Caddesinin Anıt Kavşağı ile Alaaddin Bulvarı (Camlıköşk Kavşağı) arasında kalan kısmı, Abdülezel Paşa Caddesinin Alaaddin Bulvarı ile Adalhan Kavşağı arasında kalan kısmı, (Kültürpark Otobüs Durakları) trafiğe kapalı olacaktır.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzce Mevlana Caddesi, Atatürk Caddesi ve Aziziye Caddesi üzerinde gerekli trafik tanzim tedbirleri alınmış olup;

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahları kullanmaları rica olunur. Yürüyüş etkinliği süresince; Kampüs istikametine Tramvayı ilk hareket noktası Belediye tramvay durağı, Adliye istikametine ilk hareket noktası Hükümet tramvay durağı olarak belirlenmiştir. Kamu oyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler