Konyalılar Dikkat! Hız Limitine Düzenleme Yapıldı

Konya şehir merkezindeki bir caddede hız limiti yeniden düzenlendi. Bu düzenleme ile Abdülhamit Han Caddesi'nin belirli bir bölümünde hız sınırı 50 km/saate indirildi. Bu caddede radarla hız denetimleri de yapılıyor.
Konyalılar Dikkat! Hız Limitine Düzenleme Yapıldı
Kayıt Tarihi: 22.06.2024 22:52 - Son Güncelleme: 05.10.2024 17:23
YAZI
A

Konya şehir merkezindeki bir caddede hız limiti yeniden düzenlendi. Bu düzenleme ile Abdülhamit Han Caddesi'nin belirli bir bölümünde hız sınırı 50 km/saate indirildi.

Söz konusu caddede başlangıçta 60 km/sa olarak belirlenen hız limiti, halkın talepleri doğrultusunda 25 Aralık 2023'te 70 km/saate yükseltilmişti.



Güvenlik Endişesiyle Yeni Karar

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), güvenlik riskleri nedeniyle bazı caddelerde hız limitlerini yeniden değerlendirdi. Özellikle Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bulunduğu Abdülhamit Han Caddesi'nin bu bölümünde hız artışının trafik güvenliğini tehlikeye attığı belirlendi.

Sadece Belirli Bir Bölümde Geçerli

Bu nedenle, Beyşehir Caddesi kesişimi ile hastanenin kuzeyindeki otopark arasındaki bölümde hız sınırı tüm araçlar için 50 km/saate düşürüldü. Caddenin diğer kısımlarında ise herhangi bir değişiklik yapılmadı. Belirtilen bölgede zaman zaman radarla hız denetimleri gerçekleştiriliyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler