İşte Konyaspor'un Transfer Gündemi

Transfer tahtasını yeniden açan Konyaspor'da yönetim, eksik mevkilere transferleri sezon başı kampına kadar yetiştirmek isterken, gündemde birçok isim bulunuyor. İşte Konyaspor'un gündemindeki bazı isimler…
İşte Konyaspor'un Transfer Gündemi
Kayıt Tarihi: 23.06.2024 14:39 - Son Güncelleme: 05.10.2024 17:23
YAZI
A

Transfer tahtasını yeniden açan Konyaspor'da yönetim, eksik mevkilere transferleri sezon başı kampına kadar yetiştirmek isterken, gündemde birçok isim bulunuyor. İşte Konyaspor'un gündemindeki bazı isimler…



Mame Thiam

Geçtiğimiz sezon devre arasında Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan ancak takımıyla 1. Lig'e düşen Mame Thiam'a teklif yağıyor.

Fanatik'teki habere göre; Thiam'a Göztepe, Konyaspor, Sivasspor'dan sonra Çaykur Rizespor da talip oldu. Senegalli oyuncunun da kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediği belirtiliyor.



Ufuk Akyol

Fotomaçta yer alan habere göre; Konyaspor yönetimi Soner Dikmen'in yerine Antalyaspor ile kontratı sona eren Ufuk Akyol'u transfer etti.

Yeşil-beyazlı yönetimin, 26 yaşındaki ön liberoyla her konuda anlaştığı ve 3 yıllık sözleşme imzalamasının beklendiği ifade ediliyor.

Futbol kariyerinde Heidenheim, Fatih Karagümrük ve Antalyaspor takımları bulunan genç dinamo, geride kalan sezonda Akdeniz ekibinde 24 karşılaşmada boy gösterirken, 1 asist katkısı sağladı.



Melih İbrahimoğlu

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Konyaspor'da yönetim on numara transferi için düğmeye bastı ve Arnavutluk temsilcisi KF Egnatia'da forma giyen Melih İbrahimoğlu'nu transfer listesine aldı.

Haberde yer alan detaya göre; Arnavutluk temsilcisi KF Egnatia'da forma giyen Avusturya doğumlu Melih İbrahimoğlu için kulübüne teklif yapıldı.



Melih Bostan

Konyaspor, Gençlerbirliği'den Melih Bostan'ı da transfer gündemine aldı.

Sezon başında Fenerbahçe'den 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'ne transfer olan Bostan'ın 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Geçen sezon 19 maçta 9 gol 4 asistlik performans sergileyen Melih Bostan, santrafor bölgesinin yanı sıra kanatlarda da forma giyebiliyor.



Kerem Kalafat

Konyaspor, genç ve gelecek vaat eden oyuncularla alternatifli bir kadro oluşturmayı da hedefliyor.

Yeşil-beyazlılar TFF 1. Lig ekiplerinden Çorum Futbol Kulübü'nde forma giyen 23 yaşındaki sağ bek Kerem Kalafat'ı listeye ekledi. Yönetim oyuncu ve kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler