Deniz Ertaş: "Hayalim Avrupa"

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da geride kalan sezon ilk kez forma şansı bulan 19 yaşındaki genç kaleci Deniz Ertaş, takımın durumundan hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
Deniz Ertaş: "Hayalim Avrupa"
Kayıt Tarihi: 11.06.2024 20:12 - Son Güncelleme: 05.10.2024 17:23
YAZI
A

Konyaspor'un genç kalecisi Deniz Ertaş, Hürriyet'e önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezona dair konuşan Ertaş, "Lige başlarken hedefimiz Süper Lig'i en üst sıralarda bitirmekti. Ancak aldığımız kötü sonuçlarla bu hedeften uzaklaştık. Bu süreçte tek amacımız Konyaspor'u Süper Lig'de tutmaktı. Son haftalarda Ali Çamdalı hocamızın takıma gelmesiyle iyi sonuçlar aldık ve ligde kaldığımız için çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki sezon daha iyi çalışarak Konyaspor'u hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz." dedi.

"Galatasaray Deplasmanında Hocamızın Dedikleri Aynen Oldu"

Ali Çamdalı'nın takım yönetimi ve futbolcularla iletişimi hakkında da konuşan Deniz Ertaş, "Ali Çamdalı hocamız takıma sportif direktör olarak geldiğinde genç oyuncularla bir toplantı yapmıştı. Genç oyunculara daha fazla önem verileceğini ve daha çok forma şansı bulacağımızı söylemişti. Bu sezon daha fazla forma şansı bulacağıma inanıyorum. Ali Çamdalı hocamla olan son görüşmem de bu yöndeydi." ifadelerini kullandı.

Sassuolo ve Lille Transfer İddiaları

Adı son dönemde Süper Lig ve Avrupa takımlarıyla anılan genç kaleci, özellikle Sassuolo ve Lille'in kendisiyle ilgilendiği yönündeki iddialara da değindi. Ertaş, "Evet, bu kulüplerle ilgili benim de kulağıma bazı duyumlar geldi. Şu anki önceliğim Konyaspor'da daha fazla forma şansı bulmak. Ardından Konyaspor'a para kazandırarak Avrupa'ya transfer olmak istiyorum. İnşallah bir gün bu hayalimi gerçekleştirmek nasip olur." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler