Medova Konyaspor'a Sponsor Oldu

Konya'nın önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan Medova Hastanesi, Süper Lig 2024-2025 Sezonunda Konyaspor'un sağlık sponsoru oldu. İmza töreni MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
Medova Konyaspor'a Sponsor Oldu
Kayıt Tarihi: 11.06.2024 17:16 - Son Güncelleme: 05.10.2024 17:23
YAZI
A

Medova Hastanesi, Konyaspor'un sağlık sponsoru oldu. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleşen imza törenine, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay ile her iki kurumun yöneticileri katıldı.

Başkan Ömer Korkmaz, Medova Hastanesi'ne teşekkür ederek, sağladıkları desteğin kulüp için büyük önem taşıdığını belirtti. İki önemli kurumun bir araya gelmesinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Korkmaz, iş birliğinin uzun vadeli olmasını umduğunu ifade etti.

Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay ise, Konyaspor ile işbirliği yapmanın gurur verici olduğunu dile getirdi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler