İki Yahudi Devleti Ümmet Birliği Hilafet

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 20.05.2024 06:28
YAZI
A
 Madde 1. Siyonistler yirminci asrın ilk yarısında Akdeniz havzasında iki Yahudi devleti kurmuşlardır.
Madde 2. 1909’da İslam Halifesi ve Osmanlı hakanı Sultan İkinci Abdülhamidi devirmek üzere Selanikten İstanbula gelen Hareket Ordusunda bir Yahudi Lejyonu (El Batalyon Djudio) vardı.
Madde 3. Hahambaşı Hayim Nahumu tanımayan, Hayim Nahum doktrini hakkında bilgisi olmayan bir kimse Türkiyenin yakın tarihini anlayamaz.
Madde 4. Selanikli Dönme eğitimci Şemsi efendi nam-ı diğer Şimon Zvi mânevî mimar sayılabilir.
Madde 5. Birinci dünya savaşında Siyonistler, gönüllü Yahudi lejyonları kurarak Filistinde ve Çanakkalede İngilizlerle birlikte Osmanlı devletine karşı savaşmışlardır.
Madde 6. Yahudi Moiz Kohen, asıl ismini gizlemiş, takma Tekin Alp ismiyle sahte bir Türkçü lük cereyanı türetmiş ve kitaplarından birine “Kahr olsun Şeriat” başlıklı bir bölüm koymuştur.
Madde 7. Yakın tarihimizin büyük sırlarından biri İtamar Ben-Avi yazmıştır. 
Madde 8. New Yorkta yayınlanan Forward adlı Yahudi gazetesinin 28 Ocak 1994 tarihli nüshasında Hillel Halkin adlı Yahudi… 
Madde 9. Yakın tarihimizle, İstiklal savaşıyla, Cumhuriyetin ilanıyla, Kemalist devrimlerle ilgili araştırmalar yapacak çok ciddî bir enstitü kurulmadan ve her biri bin sayfalık on ciltten oluşan gerçek ve çıplak bir Cumhuriyet tarihi yazılmadan yakın tarihimiz anlaşılamaz.
Madde 10. Bu tarihi köylü tarihçiler ve resmî ideolojinin kiralık tarihçileri yazamaz.
Madde 11. Antisemitizm ve ırkçılık yapmadan yakın tarihimizde rol oynamış bütün Kripto Yahudiler deşifre edilmelidir.
Madde 12. Yahudiler Müslüman Türklerin dillerini kesmiştir.
Madde 13. Müslümanlar Kur’anın, Sünnetin, Şeriatın emr ettiği şekilde tek bir Ümmet olmazlarsa Siyonist boyunduruğundan kurtulamazlar.
14. Siyonistler, İslam dünyasının tek bir Ümmet olup tek bir İmam’a biat ve itaat etmesine kesinlikle razı olmazlar. Bu maksatla Müslümanları birbirinden kopuk binlerce parçaya ve fırkaya ayırmışlardır.
15. İslam tarihinin son gerçek halifesi Sultan İkinci Abdülhamid Handır.
16. Sultan Reşad ve Sultan Vahidüddin gerçek halife değil, sûrî halife idi.
17. Son halife Abdülmecid bin Abdülaziz han dünyevî iktidarı ve gücü olmayan sembolik bir halife idi.
18. Tek bir Ümmet haline gelmeyen ve ehliyetli ve taqvalı bir Emîrülmü’minîne biat ve itaat etmemekte direnen tatlısu Müslümanları Siyonistleri bilerek veya bilmeyerek dolaylı şekilde desteklemektedir.
19. Müslümanlar yeterli miktarda vasıflı, medenî, ahlaklı, faziletli, derin kültürlü, temiz, şecaatli, uyanık, firasetli, gerçekten vatansever üstün elemanlar yetiştirmedikçe ve râşid bir Halifenin güdümünde doğru dürüst çalışmadıkça necat ve felah bulamaz.
(Uyarı: Ümmet birliği ve hilafet konusu hiçbir şahsın ve hizbin tekelinde değildir… Yazılarımı beğenmeyenler gerekçe göstererek seviyeli şekilde tenkit ederlerse memnun olur teşekkür ederim… Seviyesizce küfür edenlere pabuç bırakmam… Ümmet birliği ve İmamet konusundaki yazılarımdan rahatsız olanlar okumasınlar.)

(İkinci yazı)
Kara Kirli Necis Yakıcı Haram Servetler ve Kazançlar
1. Rüşvetle veya rüşvete benzeyen şüpheli gelirlerle elde edilen servetler haramdır, kirlidir, Cehennem ateşidir. 
2. Müslümanların birbirleriyle Darülislamda ve Darülharbte riba muamelesi yapmaları haramdır. Riba/faiz yoluyla elde edilen servetler Cehennem ateşidir.
3. İhalelere fesat karıştırılarak elde edilen servetler kara servettir.
4. İslam Şeriatının kabul etmediği bey’ bi’l-bâtıl yoluyla elde edilen servetler uğursuzdur.
5. İhale alıyor, yalap şalap kaldırım yapıyor, birkaç ay sonra kaldırım eciş bücüş oluyor. Geliri haramdır.
6. Seks kölesi kadınlara TC fuhuş vesikaları veriliyor. Bu yasal ve tanzimli fuhuştan KDV ve gelir vergisi alınıyor. Devletin bütçesine lağım karıştırılıyor.
7. Devletin bizzat yaptığı veya yapılmasına izin verdiği piyangolar, kumarlar haramdır.
8. İçkiyle elde edilen bütün gelirler haramdır.
9. Uyduruk kaydırık şişirme merdiven altı bitkisel mucizevi (!) fasa fiso ilaçlardan elde edilen gelirler haramdır. (Sağlık Bakanlığının kontrolünden geçmiş ve gerçekten şifalı olanlarına bir şey demem…)
10. Vitrinine lokantamızda nefis döner bulunur diye yafta asan, lakin döneri nefis olmayan lokantacının kazancına haram karışmıştır.
11. Müslüman kadınlara ve kızlara, islamî ve şer’î olmayan, aksine şeytanî olan tesettür kıyafetleri satarak elde edilen servetler haramdır.
12. Halkı israfa, lükse, aşırı tüketime, saçıp savurmaya teşvik eden ilanlarla kazanılan servetler haramdır.
13. Besmelesiz kesilen, tüyleri kolay yolunsun diye önce kaynar suya atılıp, içleri sonra temizlenen tavuklar necistir. Bu yolla kazanılar servetler ateştir.
14. Müslüman gazetelerin ve tv’lerin riba ve seksî kadın reklamlarından elde ettikleri gelirler haramdır.
15. İçlerinde yalan bulunan ticarî reklamlarla elde edilen gelirler haramdır.
16. Mısır şurubu, glikoz ve diğer şekerlerle yapılan sahte ballar ile kazanılan servetler haramdır.
17. En haram ve yakıcı servetler din, Kur’an, İslam sömürüsü ile elde edilen servetlerdir.
18. Müslüman halkı aldatarak elde edilen her türlü servet haramdır.
19. Müslüman bir ülkede yekun olarak beş yüz milyar dolar olduğu tahmin edilen kara, kirli, necis, cehennemî para birikiminin o ülkeye çeşitli âfetler, belalar, uğursuzluklar, meymenetsizlikler, felaketler getirmesinden çok korkulmalıdır.
20. Türkiyenin icazetli uleması, fukahası, kamil mürşidleri, gerçek şeyhleri, ziyalıları; haram gelirler ve kara para birikimi konusunda halkı uyarmazlar, aydınlatmazlar ve bilgilendirmezlerse sorumluluğun büyük kısmı onların üzerine olur.
22.10.2013
ETİKETLER:

Mehmet Şevket Eygi

Mehmet Şevket Eygi

Yazarın Diğer Yazıları