Omerovic'ten Konyaspor'a Veda Mesajı

Geçtiğimiz günlerde Konyaspor'daki görevinden karşılıklı anlaşma sonucu ayrılan Boşnak tekni adam Fahrudin Ömerovic, yeşil-beyaz ekibi veda mesajı yayınladı. Omerovic mesajında yönetim ve camiaya teşekkür ederken, takıma da başarı diledi.
Omerovic'ten Konyaspor'a Veda Mesajı
Kayıt Tarihi: 05.05.2024 23:25 - Son Güncelleme: 18.05.2024 14:16
YAZI
A

Geçtiğimiz günlerde Konyaspor'daki görevinden karşılıklı anlaşma sonucu ayrılan Boşnak tekni adam Fahrudin Ömerovic, yeşil-beyaz ekibi veda mesajı yayınladı. Omerovic mesajında yönetim ve camiaya teşekkür ederken takıma da başarı diledi.

Omerovic masajında şu iafadeleri kullandı:

"Değerli Konyaspor Camiası,

Her zaman bizi aile içinde hissettiren, “ikinci evimiz” dediğimiz Konyaspor'da, bir görev süremizin daha sonuna geldik.

Futbolda başlangıçlar ve ayrılıklar önemlidir.

Konyaspor yönetiminin ve taraftarının teveccühü ve sevgisiyle başladık, aynı şekilde veda ettik.

Ekibimle beraber zor geçen bu sezonda takıma destek vermek için elimizden geleni yaptık ama buraya kadar getirebildik. Bundan sonrası için uzun yıllardır birlikte çalıştığımız sevgili Ali Çamdalı kardeşime, ekibiyle birlikte gönülden başarılar diliyorum.

Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, Konyaspor Başkanı Sayın Ömer Korkmaz başta olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine ve kulüp profesyoneli arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Beraber çalışmaktan mutlu olduğum futbolcularımıza teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dilerim.

Sağlık ekibi, fizyoterapist, masör, malzemeci, tercüman arkadaşlarımızla birlikte tüm Kayacık Tesisi çalışanlarına gönülden teşekkürler.

Ve son teşekkür de bizleri bağırlarına basan, her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen büyük Konyaspor taraftarına.

Hoşçakalın..."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler