Konyaspor'dan İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle İş Birliği

Konyaspor ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında "Benim Şehrim, Benim Konyasporum Anne Beni Maça Götür" iş birliği protokolü imzalandı.
Konyaspor'dan İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle İş Birliği
Kayıt Tarihi: 26.03.2024 02:40 - Son Güncelleme: 27.04.2024 20:48
YAZI
A

Konyaspor ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında "Benim Şehrim, Benim Konyasporum Anne Beni Maça Götür" iş birliği protokolü imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Tümosan Konyaspor ve Konya Millî Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü ile Müdürlüğümüze bağlı tüm kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularının gelişmesi, yeni ilgi alanları oluşturması, millî, manevî, ahlakî, insanî ve kültürel değerleri kazanması için sosyal ve sportif faaliyetlere ilgisinin artırılması, sağlıklı spor kültürü geliştirmesi amaçlanmaktadır.

Bu doğrultuda anne, çocuk, kadın ve dezavantajlı gruptaki bireylerin katılabileceği etkinlikler düzenlenecektir. 3.04.2024 tarihi saat 20:30'da yapılacak Konyaspor - Trabzonspor maçına katılmak isteyen öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve ailelerinin Passolig kartlarına ücretsiz maç bileti yüklenecektir. Bilet yüklenmesi için 01.04.2024 tarihi saat 12:00'e kadar bilgi girişlerinin link üzerinden yapılması gerekmektedir.

DİKKAT AKTİF PASSOLİGİ OLMAYANLARA BİLET YÜKLENMEYECEKTİR. 7 VE 7 YAŞ ÜSTÜ TÜM BAŞVURULARDA GÜNCEL PASSOLİG OLMASI ZORUNLUDUR. PASSOLİG OLMADAN MAÇA GİRİŞ YAPILAMAMAKTADIR. SORULARA ZORUNLU YANIT VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR. KATILIMCI BÖLÜMLERİNDE BOŞ BIRAKILMASI GEREKEN YER VARSA RAKAMLA 0 (SIFIR) YAZINIZ.

Biletleri cuma gününe kadar yüklenmeyenler 0 332 3531522 telefon numarasından Konyaspor Kulübü ile iletişime geçebilirler." ifadeleri kullanıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler