Konya'da CHP'li Belediye Makam Aracı Satıyor

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde AK Partiden CHP'ye geçen yeni belediye yönetimi, kaynakları daha etkin kullanma hedefi doğrultusunda adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda, eski dönem belediye başkanı Mehmet Kale'nin kullandığı makam aracı, ihale yoluyla satışa çıkarıldı.
Konya'da CHP'li Belediye Makam Aracı Satıyor
Kayıt Tarihi: 06.05.2024 15:22 - Son Güncelleme: 19.05.2024 02:42
YAZI
A

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde eski dönem belediye başkanı Mehmet Kale'nin kullandığı makam aracı, ihale yoluyla satışa çıkarıldı.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, satışa çıkarılan Audi marka araç, ekonomik ömrünü tamamlamış durumda bulunuyor. 2015 model ve 280 bin kilometrede olan araç, 13 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek olan ihalede yeni sahibini bulacak.


İhaleye katılmak isteyenlerin 1000 TL katılım bedelini ödemeleri gerekiyor. İlk talep edilen satış fiyatı ise 2 milyon lira olarak belirlendi, ancak bu miktarın ihale sürecinde değişebileceği belirtiliyor.

Araç hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenlerin, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler