Konya'nın Fide Üretim Tesisinde Satışlar Başladı

Konya'nın ilk ve tek fide üretim tesisi olan Konya Fide, yeni sezon satışlarına başladı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tesisin kaliteli ürünleriyle çiftçilerin gözdesi haline geldiğini belirtti ve yeni üretim sezonunun tüm çiftçilere hayırlı ve bereketli olmasını diledi.
Konya'nın Fide Üretim Tesisinde Satışlar Başladı
Kayıt Tarihi: 26.04.2024 22:31 - Son Güncelleme: 07.05.2024 19:24
YAZI
A

Konya Fide, 2019 yılında Meram Belediyesi öncülüğünde kurulmuş ve Karatay Ziraat Odası ile Konya Sebze Üreticileri Birliği iş birliğiyle faaliyete geçmişti. Tesis, bu yıl da kaliteli ürünleri ve uygun fiyat politikasıyla çiftçilerin tercihi oldu.



Satışlar, Konya Fide'nin merkezi olan Karahüyük Mahallesi'nde bulunan Sebze Fidesi Üretim Tesisi'nde gerçekleştiriliyor. Ayrıca, Harmancık, Saraçoğlu ve Karatay Ziraat Odası satış noktalarında da fide satışı yapılıyor.



Başkan Kavuş, tesisin çiftçilere ve Konya tarımına sağladığı faydaları vurgulayarak, yeni sezonun bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler