Bahçeli Sinan Ateş Cinayetinde Pensilvanya'yı İşaret Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesi hakkında konuşurken, yargılamanın hızla başlaması gerektiğini söyledi.
Bahçeli Sinan Ateş Cinayetinde Pensilvanya'yı İşaret Etti
Kayıt Tarihi: 07.05.2024 12:14 - Son Güncelleme: 19.05.2024 17:21
YAZI
A

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sinan Ateş iddianamesi hakkında konuşan Bahçeli, MHP olarak beklentilerinin iddianamenin mahkeme tarafından kabul edilip yargılamanın hızla başlaması olduğunu ifade etti.

Bahçeli şunları söyledi:

"MHP olarak beklentimiz şudur; meskur iddiamame ile ilgili mahkeme tarafından kabul edilip yargılama süreci derhal başlatılmalıdır. Kimin elinde belge ve bilgi varsa mahkemeye başvursun. TV ekranlarında mahkeme yargılanamaz. Hatta şahit olarak dinlenmek isteyenlere mahkeme kapısı açılmalıdır. CHP'den ipine kadar malum partiler neyi biliyorlarsa mahkemeye yetiştirmeliler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek yoksa Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz. MHP ve Cumhur İttifakı şer ve şirret emel sahiplerine müsaade etmeyecektir."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler