Konya'da Bu Yıl Uluslararası Tatbikat Yapılmayacak! Bakanlık Sebebini Açıkladı

Konya'da 2024 yılı Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi bu yıl icra edilmeyecek. Milli Savunma Bakanlığı basın bilgilendirme toplantısında konuya dair detaylar açıklandı.
Konya'da Bu Yıl Uluslararası Tatbikat Yapılmayacak! Bakanlık Sebebini Açıkladı
Kayıt Tarihi: 29.03.2024 03:43 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:19
YAZI
A

Konya'da Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi bu yıl icra edilmeyecek. Tatbikatın yapılmama nedeni ise Milli Savunma Bakanlığı basın bilgilendirme toplantısında açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk şunları söyledi:

"NATO Güvenlik Yatırımları Programı kapsamında Mayıs 2023 ile Mayıs 2025 tarihleri arasında 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda gerçekleştirilen Konya Havaalanı ana pist restorasyonundan dolayı 2024 yılı Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi icra edilmeyecektir. Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi'nin 2025 yılının Haziran ayında 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda icra edilmesi planlanmaktadır. Milli Anadolu Kartalı Eğitimi ise uçaklar kendi meydanlarından kalkış iniş yapacak şekilde 15-26 Nisan 2024 tarihleri arasında icra edilecektir."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler