Konyaspor Taraftarını Üzüyor!

Konyaspor, kendi sahasında oynadığı maçlarda beklenen performansı bir türlü ortaya koyamıyor. Her hafta maça taraftar gelmesi için kampanyalar yapılırken, oynan futbol ve alınan sonuçlar hayal kırıklığı oluyor.
Konyaspor Taraftarını Üzüyor!
Kayıt Tarihi: 24.04.2024 21:25 - Son Güncelleme: 04.05.2024 10:41
YAZI
A

Konyaspor yönetimi ve taraftar grupları her iç saha maçı öncesi taraftarı stadyuma çekebilmek için kampanyalar ve etkinlikler düzenlerken, teknik heyet ve futbolcuların sergilediği performans hayal kırıklığı oluyor.

Son üç iç saha maçında sadece bir puan alabilen Konyaspor beklentileri karşılayamadı. Kötü iç saha performansı nedeniyle düşme hattından da bir türlü uzaklaşamayan yeşil beyazlılar, iç sahada en son 27. haftada Hatayspor'u mağlup etmişti. Konyaspor sezonun genelinde ise iç sahada sadece 5 kez kazanabildi.

Ligde kalan 5 maçının 3'ünü sahasında oynayacak olan Konyaspor'un; Fenerbahçe, Samsunspor ve Galatasaray maçlarında alacağı sonuçlar ligdeki geleceğini belirleyecek.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler