Ruslar Turizm Rotasına Karatay'ı da Eklemeye Hazırlanıyor

Karatay Belediyesi yürüttüğü arkeolojik çalışmalar bölgenin turizm potansiyelini artırırken, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Rus seyahat acenteleri yetkililerinden oluşan 60 kişilik bir heyet, Savatra Antik Kenti ve Tarihi Obruk Hanı'nı gezdi.
Ruslar Turizm Rotasına Karatay'ı da Eklemeye Hazırlanıyor
Kayıt Tarihi: 25.04.2024 14:58 - Son Güncelleme: 05.05.2024 08:04
YAZI
A

Rus seyahat acenteleri yetkililerinden oluşan 60 kişilik bir heyet, Türkiye'nin turizm potansiyelini Rusya pazarına daha etkin bir şekilde tanıtmak amacıyla Karatay'ı ziyaret etti.



Heyet Savatra Antik Kenti ve Tarihi Obruk Hanı'nı gezerken,  Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Rus yetkililere her iki bölge hakkında bilgi vererek, Karatay'ın son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle turizm merkezi haline geldiğini vurguladı.



Kılca; yüzlerce yıllık geçmişiyle arkeoloji meraklılarının yanı sıra yerli-yabancı turistlerin de ilgi odağı haline gelen Savatra Antik Kenti ve Obruk Hanı'nın turizme kazandırılması için büyük çaba harcadıklarını aktardı.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler