İstanbul ve Ankara'da Açıklandı! Konya'daki Adaylar Neden Suskun?

İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları seçim öncesi mal varlığını açıklarken, Konya'daki adaylar bu konuda suskun kaldı. Adayların şeffaflık konusunda adım atmaması ise eleştiri konusu.
İstanbul ve Ankara'da Açıklandı! Konya'daki Adaylar Neden Suskun?
Kayıt Tarihi: 27.03.2024 01:17 - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:48
YAZI
A

Türkiye 5 gün sonra sandığa giderek, kentlerini yönetecek başkanları belirleyecek. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok kentte adayların malvarlıkları gündem oldu.

Söz konusu kentlerde adaylar, gerçek ya da gerçek olmayan malvarlıklarını kamuoyu ile paylaşırken, Konya gibi bazı şehirlerde ise bu konu hiç gündeme gelmedi.

Konya'da eş dost sohbetlerinde gündeme gelen konunun, kamuoyu önünde konuşulmamasının nedeni merak edilirken, vatandaş "Gizleyecek bir şeyleri mi var?" sorusunu birbirine soruyor.

Seçime sayılı günler kalırken, Konya'daki adayların bu konuda son günlerde de olsa bir adım atmayacakları merak ediliyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler