Deva Partisi ve Seyit Karaca'ya Ait Bayraklar İndirildi

Deva Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Karaca, astıkları bayrakların kaldırıldığını açıkladı. Karaca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 31 Mart için de mesaj verdi.
Deva Partisi ve Seyit Karaca'ya Ait Bayraklar İndirildi
Kayıt Tarihi: 23.03.2024 21:17 - Son Güncelleme: 27.04.2024 19:11
YAZI
A

Deva Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Karaca, propaganda amaçlı asılan bayraklarının kaldırılmasına tepki gösterdi.

X adlı sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karaca, "Kadıyı kime şikayet edelim! Asılmış bayraklarımızı 15 dakikaya kalmadan indiren emir kulları ve onlara emir verenler. Gençlerin emeğine bari saygı duyun." ifadelerini kullandı.

Karaca şu ifadeleri kullandı: "Son 5 yıllık hizmetleri ile vatandaşın gönlünden düşenler, pankartla, bayrakla, resimle 'gözünden bari düşmeyelim' derdindeler. Ama geçti Bolu'nun (pardon Bor'un) pazarı. Her taraf sizin olsun, donatın pankartlarınızla, hemşerilerimizin gönlü bize yeter. Ama nafile. 31 Mart'ta hemşerilerimiz size en güzel cevabı verecek. Kadıyı kadıya değil Allah (C.C.)'a şikayet ediyoruz."




ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler