Bakan Işıkhan'dan Konya'da "Türkiye Yüzyılı" Vurgusu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin bu yüzyılı emeğin, üretimin ve çalışmanın yüzyılı yapacağını vurguladı.
Bakan Işıkhan'dan Konya'da "Türkiye Yüzyılı" Vurgusu!
Kayıt Tarihi: 22.03.2024 19:47 - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:39
YAZI
A

Konya Sanayi Odası'nda düzenlenen "Türkiye Yüzyılı'nda Çalışma Hayatı" programında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Konya'nın sadece büyük bir şehir olmanın ötesinde köklü bir tarihe ve dinamik bir ekonomiye sahip olduğunu ifade etti.

İş dünyasıyla sürekli temas halinde olmanın önemini vurgulayan Işıkhan, her zaman iş insanlarının ve şehirlerin temsilcisi olarak gördüklerini belirterek, onların geri bildirimlerinin ve taleplerinin önemli olduğunu dile getirdi. Ayrıca, gelecek yüzyılda da çalışma hayatı başta olmak üzere her alanda halkla iç içe olacaklarını ve sorunları çözmeye devam edeceklerini belirtti.

Kalkınmanın yerelden başladığına inandıklarını ve yerel güçlendirme ile genel icraatların da güçleneceğini ifade eden Işıkhan, AK Parti'nin halka hizmet vizyonunun yerel yönetim tecrübesine dayandığını vurguladı. Ayrıca, Konya'nın her zaman milli iradenin ve demokrasinin güçlü bir destekçisi olduğunu belirtti.

Konya'nın dinamik ve vizyoner bir Belediye Başkanı olduğunu vurgulayan Işıkhan, Uğur İbrahim Altay'ın örnek belediyecilik hizmetleriyle şehre çağ atlattığını söyledi. Ayrıca, Konya'nın tercihinin yine gerçek belediyecilikten yana olacağına inandıklarını dile getirdi ve Altay'ın geçtiğimiz yıl yaşanan depremde gösterdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Basına kapalı devam eden toplantıda, iş dünyasının temsilcilerinin talep ve önerilerini Bakan Işıkhan ile paylaştığı belirtildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler