Sinan Ateş'in Eşi İddianameye Tepki Gösterdi

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, iddianameye tepki gösterdi. İddianamede, bilirkişi raporu dahil onlarca delilin değerlendirmeye alınmadığı belirtiliyor.
Sinan Ateş'in Eşi İddianameye Tepki Gösterdi
Kayıt Tarihi: 04.05.2024 22:54 - Son Güncelleme: 18.05.2024 11:47
YAZI
A

Ankara Başsavcılığı, 30 Aralık 2022'de Ankara Çukurambar'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmasını sonlandırarak, Ateş cinayeti hakkındaki iddianameyi 1 buçuk yılın ardından 29 Nisan günü tamamlamıştı.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla iddianamenin sonuç kısmını paylaştı. Ateş, "Sırf bu iddianameyi hazırlamak için kamuoyunu neden bir buçuk yıl beklettiniz?" diye sordu.

Ateş'in paylaşımın tamamı şöyle:

"İddianame burada. Peki, azmettiriciler nerede? Böyle bir suikastı birkaç çapulcunun tasarlayıp planladığına inanmamızı gerçekten bekliyor musunuz? Sırf bu iddianameyi hazırlamak için kamuoyunu neden bir buçuk yıl beklettiniz?"

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler