Sırbistan Rahat Durmuyor! Kosova İle Gerilim Tırmanıyor

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in işgal tehdidinin ardından Kosova Başbakanı Albin Kurti, Sırbistan askerlerinin Kosova sınırında görüntülendiğini açıkladı.
Sırbistan Rahat Durmuyor! Kosova İle Gerilim Tırmanıyor
Kayıt Tarihi: 23.03.2024 03:40 - Son Güncelleme: 27.04.2024 18:36
YAZI
A

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in işgal tehdidinin ardından Kosova Başbakanı Albin Kurti, sınırda Sırbistan askerlerinin görüntülendiğini duyurdu.

Kurti, "Sırbistan Cumhurbaşkanı, birkaç gün önce Kosova'yı işgal etmek için en iyi fırsatı beklediklerine ilişkin açık bir tehdit yöneltti. Bu gece Sırbistan ordusu birimleri, sınırımıza sadece birkaç metre mesafede tespit edildi. Kosova topraklarına herhangi bir şekilde girme teşebbüsüne karşı durumu yakından takip ediyoruz" dedi.

Sırbistan Silahlı Kuvvetleri'nin sınıra yakın yerlerde düzenli tatbikatlar gerçekleştirdiğini belirten Kurti, "Askeri araçların bu kadar yaklaşması normal değil" açıklamasını yaptı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler