Ömer Korkmaz Ligde Kalma Puanını Açıkladı!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 42-43 puanın ligde kalmak için yeterli olacağını düşünüyor. Korkmaz ayrıca, FIFA tarafından kulübe verilen 3 dönem transfer yasağının kamuoyunda yanlış değerlendirildiğini de dile getirdi.
Ömer Korkmaz Ligde Kalma Puanını Açıkladı!
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 20:58 - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:58
YAZI
A

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu.

Ligde kalmak için alınması ulaşılması gereken puana dair görüşlerini paylaşan Korkmaz,"42-43 puan, güvenli bölge gibi görünüyor. Haliyle şu an puanımız, oraya çok uzak değil." dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Konya'da konuk edeceklerine dikkat çeken Korkmaz, "İkisini de burada yenmek isteriz. Şampiyonluğu belirlemedeki kastımız bu. İki takımı da yenersek şampiyonun kim olduğu umurumuzda olmaz. Dış sahada puan verdiğimiz her takımdan o puanı almak için sahaya çıkıyoruz." dedi.

Konyaspor'un Transfer Yasağını Kaldıracak Gücü Var

Korkmaz, FIFA tarafından kulübe verilen 3 dönem transfer yasağının kamuoyunda yanlış değerlendirildiğini de dile getirdi.

Geçmişte yapılan bazı transferlerde bonservis ve bazı oyunculara eksik ödenen bedellerden kaynaklı bir transfer yasağıyla karşı karşıya olduklarını vurgulayan Korkmaz, "Kulübümüzün bu noktada gücü var. Bu transfer yasağını kaldırabilir. Ödemeyi yaptığımızda, yasağı kaldırabilecek bir durumdayız. Şu anda ödeme önceliğimiz bunlar olmadığı için transfer sezonundan da uzak bir durumdayız. Hedeflerimiz belli. Önceliğimiz takımı bu ligde sağlıklı bir yerde tutmak. Sezon sonuna doğru şartlarımıza uygun hale getirip onu da hallederiz. Bununla ilgili opsiyon bir süre var. Kısa sürede artık bir daha bunların konuşulmadığı bir kulüp olmak istiyoruz." diye konuştu.

Taraftara "Tribünleri Doldurun" Çağrısı

Ligde 3 Nisan'da Trabzonspor'u ağırlayacaklarını anımsatan Korkmaz, şunları kaydetti:

"Milli ara bizim için iyi de oldu. Sakat oyuncularımız vardı. Onlar da dönecek. Daha iyi bir hazırlanma fırsatı olacak. Hemşehrilerimiz de maçı özledi. Hep birlikte burada güçlü şekilde Trabzonspor'u misafir edeceğiz. Buradan da 3 puanla çıkıp biraz daha rahat hissetmek istiyoruz. 4 maçlık periyottan öyle ya da böyle istediğimizi aldık. Bu süreci, Trabzonspor maçıyla perçinlemek istiyoruz. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler