Olaylı Maça 5 Tutuklama!

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin soruşturma sürüyor. Maçta yaşananlara ilişkin gözaltına alınanlardan 5’i hakkında tutuklama kararı verildi. 8 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Olaylı Maça 5 Tutuklama!
Kayıt Tarihi: 20.03.2024 20:32 - Son Güncelleme: 27.04.2024 23:44
YAZI
A

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin gözaltına alınanlar bu sabah adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 13 taraftardan 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 5 kişi hakkında ise tutuklama kararı verildi.

Tutuklananlar arasında korner direğiyle Fenerbahçeli futbolcuların üzerine koşan E.T. ile sahaya ilk giren H.Ç.'nin de bulunduğu öğrenildi.



Korner Direği Silah Sayıldı

Öte yandan E.T.'nin sarı lacivertli oyunculara doğru koştuğu elindeki korner direği silah sayıldı. E.T., "Silahlı basit yaralamaya teşebbüs" suçundan tutuklandı.



"Amacım Onlara Soyunma Odasına Gidin Demekti"

Sahaya atlayan ve hakkında tutuklama kararı verilen H.Ç'nin mahkemedeki savunmasında, "Almanya'da yaşıyorum. Maç için Trabzon'a geldim. Karşı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri nedeniyle bir an kendime hakim olamadım. Sahanın içine girdim. Futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım. Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim. Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum." dediği öğrenildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler