Konya Doğanhisar Belediye Başkanı YRP'den İstifa Etti!

Yerel seçimde Konya Doğanhisar Belediye Başkanı seçilen Ali Öztoklu Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Öztoklu, görevine bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.
Konya Doğanhisar Belediye Başkanı YRP'den İstifa Etti!
Kayıt Tarihi: 25.04.2024 14:45 - Son Güncelleme: 05.05.2024 00:17
YAZI
A
31 Mart yerel seçimlerinde Konya'nın Doğanhisar ilçesinde belediye başkanı seçilen Yeniden Refah Partili Ali Öztoklu partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Öztoklu istifa açıklamasında, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Değerli Hemşehrilerim; Sizlerin desteği ile Yeniden Refah Partisi'nden Doğanhisar Belediye Başkanı olarak seçildiğim 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarının ardından almış olduğum önemli bir kararı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugünden itibaren Belediye Başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamın en önemli sebebi ise; Doğanhisarımızın  kalkınması ve refahı için çıktığım bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır.

Bu sebeple Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğimi siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum."

AK Parti'den Ayrılarak YRP'ye Katılmıştı

AK Parti Doğanhisar İlçe Başkanı olarak görev yaparken, belediye başkanlığına adaylığını açıklayan Öztoklu, Cumhur İttifakı'nın aday olarak Savaş Özdemir'i göstermesiyle Yeniden Refah Partisi rozeti takarak seçime girmişti. Ali Öztoklu, Özdemirin 2 puan önünde yarışı önde tamamlamıştı.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler