Gezizekalıların Pamir provokasyonu

Dün kaybolan ve yan bahçenin havuzunda ölü bulunan 3.5 yaşındaki Pamir için herkes seferber olmuşken, Sermiyan Midyat gibi bazı isimler de Twitter üzerinden tahriklere başladı.
Gezizekalıların Pamir provokasyonu
Kayıt Tarihi: 05.04.2014 14:02 - Son Güncelleme: 28.04.2024 07:16
YAZI
A
 


Dün sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan ve kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik bugün öğle saatlerinde yan bahçenin havuzunda ölü bulundu.

TAHRİK EDEN TWEET'LER

Pamir'i sağ bulabilmek için tüm İstanbul adeta seferber olmuşken bazıları da kirli siyasi düşüncelerini 3.5 yaşındaki bir çocuk üzerinden yürütmeye çalıştı. Bunlardan biri de ünlü oyuncu Sermiyan Midyat oldu. Midyat, Pamir'in fotoğrafı ile "Kayıp Aranıyor" yazısı üzerine attığı tweet'iyle açık şekilde tahrik edici mesajlar verdi.

"DAĞITILACAK KALABALIK YOKSA PAMİR ARANIYOR"

Midyat, Gezi olayları ve sonrasındaki bazı sokak eylemlerinde polisin TOMA kullanmasına atıfta bulunarak "TOMA'nızı balla bölüyorum, bir yerlerde dağıtılacak kalabalık yoksa, bilginiz olsun Pamir aranıyor" dedi. Midyat'ın, sanki güvenlik güçleri ve arama kurtarma ekipleri kaybolan çocuğu aramıyormuş algısı oluşturmak için attığı tweet kullanıcılar tarafından da tepki gördü. 

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler