Esnafa Müjde! Kredi Limiti Arttı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi kefalet kooperatifleri tarafından verilen kredilerde limit artışına dair mesaj paylaştı. Kredi üst sınırı 750 bin liraya çıkarıldı.
Esnafa Müjde! Kredi Limiti Arttı
Kayıt Tarihi: 01.03.2024 12:41 - Son Güncelleme: 27.04.2024 19:08
YAZI
A

Kredi ve kefalet kooperatifleri, Halkbank aracılığıyla işlerini geliştirmek amacıyla kullanmak üzere esnaf ve sanatkarlara düşük faizli krediler veriyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, söz konusu kredide limitin artırıldığını açıkladı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Bolat, şu ifadeleri kullandı:

"Bakanlığımıza bağlı kredi ve kefalet kooperatiflerimiz aracılığıyla esnaf ve sanatkarlarımıza Halkbank’tan kullandırmakta olduğumuz genel işletme kredilerinde şahıs üst limitini 650 bin liradan 750 bin liraya yükselttik. Ayrıca esnaf ve sanatkarlarımızın yeni kredi taleplerinde mevcut kredilerini kapatma şartı da aranmayacak. Ticaret erbabımızın bu önemli taleplerini karşılamış olmanın memnuniyeti içerisindeyiz. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun."



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler