Erdoğan Emekliye Seyyanen Zam Müjdesi Mi Verecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlere 1 hafta kala milyonlarca emekli için seyyanen zam açıklaması yapıp yapmayacağı gündem oldu. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un açıklamaları ise zam beklentisi oluşturdu.
Erdoğan Emekliye Seyyanen Zam Müjdesi Mi Verecek?
Kayıt Tarihi: 22.03.2024 02:44 - Son Güncelleme: 27.04.2024 16:00
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen ekonomi mesajları ve ardından AK Partili isimlerin yaptığı peş peşe açıklamalar, Ankara kulislerini hareketlendirdi. Kulislerde ise 5 bin TL seyyanen zam iddiaları konuşulmaya başlandı.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin TGRT'de katıldığı televizyon programında, "Vatandaşımızın derdi neyse, gündemi neyse bize ne geliyorsa biz bunu masaya koyup değerlendirmemizi yapıyoruz. Bununla ilgili çalışmalar olgunlaştığında Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır. Emekliler ile ilgili beklentilerin farkındayız." dedi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok da "Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz. Bayram ikramiyesiyle ilgili bir rakam telaffuz etmedi. Durumu biraz konuştum. Cumhurbaşkanımız da olayın farkında." diye konuştu.

Detayları ise açıklamayan Altınok, "Bunu Cumhurbaşkanımızın açıklaması daha doğru" dedi.

AK Parti cephesinden peş peşe gelen açıklamalar seçim öncesi emekliye maaş zammı yapılacak iddialarını güçlendirirken, kulislerde emekliye 31 Mart yerel seçimleri öncesi 5 bin TL seyyanen zam yapılacağı konuşulmaya başlandı.

Kaynak: Gazete Duvar

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler