CNN'ne canlı yayında darbe

CNN Türk canlı yayınında şok görüntüler. Bir grup asker Doğan Medya Center binasına girdi CNN Türk canlı yayını kesildi. İşte son dakika haberleri.
CNN'ne canlı yayında darbe
Kayıt Tarihi: 16.07.2016 00:54 - Son Güncelleme: 27.04.2024 17:29
YAZI
A
 CNN Türk canlı yayınında şok görüntüler. Bir grup asker Doğan Medya Center binasına girdi.

Spiker Başak Şengül canlı yayında bir grup askerin helikopter ile CNN Türk stüdyolarının bulunduğu Doğan Medya Center'ın bahçesine girdiğini ve askerlerin binaya girdiğini açıkladı.

REJİ ELE GEÇİRİLDİ

Spiker Başak Şengül'ün son sözleri şunlar oldu;

"Şu anda rejimize girdiler. Helikopterle geldiler. Stüdyoya giriyorlar her an yayınımız kesilebilir. Rejiyi boşalttılar. Benim de yayını terketmemi istiyorlar. Şu anda artık boşaltmamız gerektiği ifade ediliyor. Biz şu anda yayını kesiyoruz'

Darbeci meczuplar CNN Türk rejisini ele geçirdikten sonra ekrana giren bir kişi "yayını nasıl keseceğim" diyerek Erdoğan Aktaş'a sordu.



YAPMAYIN ÇIĞLIKLARI

Kamera bir süre boş kalan stüdyoyu gösterdi. Bu sırada arkadan konuşmalar ve çalışanları dışarı çıkarmaya çalışan askerlerin sesi yayına yansıdı.

Ardından kavga çıktı ve "yapmayın" diyen muhabirlerin çığlıkları yayına yansıdı. CNN Türk direnişinden şoke eden ve dinleyenlerin tüylerini diken diken eden anlar kulaklara ulaştı.



Darbeci askerler CNN Türk'ü bastı

Darbeci askerler CNN Türk'ü bastı

Darbeci askerler CNN Türk'ü bastı

Darbeci askerler CNN Türk'ü bastı

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler