Bilinçaltı Uzmanı Atakan Sönmez'in Konya Eğitimlerine Büyük İlgi

Türkiye’nin tanınmış kişisel gelişimcilerinden, Subliminal Telkinlerin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı, hayatımdegisti.com’un sahibi ve Çekirdek İnanç terapisti Atakan Sönmez, Konya'da yaptıkları eğitimlerin ve özel seansların içeriğiyle ilgili detaylı bilgiler vererek Temmuz Ayında Konya'da yeniden Bilinçaltı Temziliği Eğitimleri ve Özel seanslar yapacağını açıkladı.
Bilinçaltı Uzmanı Atakan Sönmez'in Konya Eğitimlerine Büyük İlgi
Kayıt Tarihi: 08.06.2016 16:05 - Son Güncelleme: 03.05.2024 05:27
YAZI
A
 Geçtiğimiz aylarda Konya'da, Bilinçaltı Temizliği, Sınav Başarısı, Astral Seyahat, İdeal Beden-Kilo Eğitimleri ve Özel Bireysel Seanslar yapan ve Konyalılar tarafından büyük bir ilgii ve taleple karşılaşan Subliminal Telkin-Ritmotrans Uzmanı Atakan Sönmez,  Bilinçaltı Temizliği ve Özel Bireysel Seanslar için yeniden Konya'ya geliyor.

(EĞİTİM-ÖZEL SEANS BİLGİLERİ VE TARİHLERİ AŞAĞIDADIR)

Konya'da gerçekleştirdiği eğitimlerde ve özel bireysel seanslarda Konyalıların ilgi ve sevgisiyle karşılaşan, Subliminal Telkinlerin Türkiye'deki İlk Uygulayıcısı Kişisel Gelişim Uzmanı Atakan Sönmez,  gelen talepler doğrultusunda Konya'da yeniden Bilinçaltı Temizliği Eğitimi ve Özel Bireysel Seanslar Yapacak.

 


Atakan Sönmez'in Konya'daki eğitimleriyle ilgili sitemize özel yaptığı söyleşiden önce kısaca kendisiyle ilgili bazı bilgiler aktaralım.


Atakan Sönmez Kimdir ?

Atakan Sönmez, 2006 yılında açtığı bir site ile dikkatleri üzerine çekmiş ve Türkiye’de ilk kez Subliminal yani bilinçaltı telkinleri yaparak birçok insanın hayatının değişmesine katkıda bulunmuş bir Kişisel Gelişim Uzmanı. Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mezunu olan Sönmez, ilk önce kendisinde denediği subliminal telkinleriyle büyük bir değişim yaşayarak, daha sonra bunu birçok konuda geliştirerek insanların hizmetine sunmuş ve hayatimdegisti.com sitesini açmış. 

Sönmez bazı programlara da katılarak bilinçaltı telkinleriyle ilgili merak edilen soruları cevaplandırmış.

ATAKAN SÖNMEZ'İN VİDEOLARI-KATILDIĞI BAZI PROGRAMLAR

Programları İzlemek İçin Yazıların Üzerine Tıklayınız

KANAL42 (KONYA TV) SEVDE ŞİŞMAN

CİNE 5-AYLA ÇETİNKAYA

EBRU EĞİNLİOĞLU'NUN PROGRAMI

MELDA TUNCEL-YAŞAM MİMARI


Peki Nedir Bu Subliminal (Bilinçaltı) Telkinler ?

Dünyada Subliminal olarak bilinen telkinler, müzik ya da herhangi bir ses dosyasının içerisine gömülmüş ancak kulakla duyulmayan ve içinde özel metinler bulunan özel yapılan bir çalışma. Ancak Atakan Sönmez bunu daha da geliştirerek Ritmotrans tekniğini geliştirmiş. 

Kendisi Ritmotransı ise şöyle tanımlıyor:

"1970’li yıllardan itibaren kişisel gelişim kitapları hızla artmıştır. Bunların temelinde ne düşünürsen o gerçekleşir felsefesi vardı.

Ancak kitap okumak ile düşünce tam anlamı ile değiştirilemiyordu. Bir okunan kitap belirli bir süre sonra etkisini kaybediyordu. Bir seminere gidildiğinde bir süre sonra motivasyon kaybolabiliyordu. İşte bu aşamada kasetler çıktı. Olumlu düşünme kasetleri. Bu kasetlerde olumlu düşünceler seslendiriliyordu. Daha sonra CD’ler çıktı. Çeşitli yöntemler geliştirildi bunlardan birisi de subliminal.Yani telkin içeren sesin çok kısık, müziğin daha yüksek olması….Seslendirilen telkinlerin müziğin içine gizlenerek bilinçaltına verilmesi.

Ancak unuttukları bir şey vardı.. Benim yaptığım sadece mevcut çalışmaların- ki bunu bir gökdelene benzetebiliriz- üzerine bir tuğla koymak oldu. Dünyada ilk kez telkinleri ritimler ile sesli okuyup kaydettim.
Bu yöntem işe yaradı. İnsanlar beklentilerinin çok üzerinde sonuçlar elde ettiler potansiyelleri ortaya çıktı.



Telkinli mp3 nasıl hazırlanır? 

Bir metin vardır kendini affetme, kendine güven ,sosyallik, kilo verme ,sigara bırakma yada buna benzer 500 konuda olabilir.
Metin Türkçeye çevrildikten sonra kağıt üzerinde ritimler çıkartılır zaten işin asıl püf noktası kalıcı olmasını sağlayan da benim geliştirdiğim bu ritimlerdir…

Sonrada bir okyanus sesi ile ya da müzikle karıştırılır. Siz dinlediğinizde sadece okyanus sesi duysanız da bilinçaltınız telkinleri kabul eder. İşte telkin yöntemi budur. Kalıcı davranış değişikliğine neden olan etkili bir yöntemdir."




Burada kısa zamanda birçok üyeye ulaşan Sönmez, her türden sorunlara telkinleriyle destek olmuş ve birçok kişinin hayatının değişmesine katkıda bulunmuş.Halen Türkiye’deki en büyük kişisel gelişim sitesi olan www.hayatımdegisti.com'un sahibi olan Atakan Sönmez,  sitesinde, birçok konuda ücretsiz telkinler de yaparak insanlara yardımcı olmaya devam ediyor.

Atakan Sönmez, yaptığı ritmotrans içerikli telkinlerin birçok kişinin hayatını değiştirdiğini, bu konuda sayısız olumlu yorumlar ve teşekkürler aldığını söyleyerek,  merak edenlerin ve ilgilenenlerin kendisine gönderilen yorumları için ise şu adresi veriyor.

Buraya Tıklayarak Bu Telkinleri Dinleyenlerin Yorumlarını Okuyabilirsiniz

KONYA EĞİTİMLERİ

Atakan Sönmez'in Konya'da yaptığı eğitimlerine ise büyük bir talep olmuş. Nisan ve Mayıs Aylarında Konya'da Bilinçaltı Temizliği, Sınav Başarısı, Kilo-İdeal Beden Eğitimleri dolunca, yeni eğitimler açarak bu eğitimlerin tekrarını da gerçekleştirmiş. 
Ayrıca 6 gün boyunca da 32 kişiyle de özel seanslar yapmış. Şu ana kadar Konya'da yaptığı özel seanslar da 100'ü geçmiş durumda.




Kendisi, Konya'da bu kadar talep beklemediğini, bu ilgi ve talebe çok şaşırdığını itiraf ederek şöyle söylüyor:

"Biz İstanbul Merkezli çalışıyoruz. Konya'ya bir arkadaşımı ziyarete geldim ve burada da kendisi de Sosyolog olan arkadaşımın teklifi üzerine bir eğitim yapma kararı verdik. Ben çok az katılımlı bir eğitim beklerken, eğitimlerimiz doldu ve yenilerini açtık. O eğitimlerimiz de doldu. Daha sonraki ay yine farklı eğitimler açtık ve onlar da doldu. Eğitimlerin yanısıra birçok özel görüşme talebi de gelince özel seanslar da açtık. Bireysel dediğimiz özel seanslarımıza da büyük talep oldu. Çeşitli zamanlarda toplam 6 gün de özel seanslar yaptık. Halen birçok talep geliyor. Biz de Konya'da yine bu ay, bir eğitim ve özel seanslar yapmaya devam ediyoruz"

 En çok talebin Bilinçaltı Temizliği ile ilgili olduğunun altını çizen Atakan Sönmez, "Bu eğitime büyük talep oluyor. Biz katılımcı sayımızı sınırlı tutuyoruz. Seminer tarzında yapmıyoruz. Eğitimlerimiz 10 kişi ile sınırlı ve katılımcılarımızla bire bir de ilgileniyoruz. Onlarla bire bir diyaloglara giriyoruz" dedi.



Bu kadar talep gören Konya'daki eğitimlerinde neler yapıldığı, eğitimlerin içerikleriyle ilgili biraz daha detaylı bilgi vermesini istediğimiz Atakan Sönmez Şunları söyledi:

"Biz yaklaşık 3 saat eğitim yapıyoruz. Aralarımız da oluyor. Eğitim 3 aşamadan oluşuyor. Her aşamada farklı bilgiler veriyoruz. Birebir katılımcılarımızla diyaloglara giriyor ve çeşitli örneklendirmelerle onlara farklı bir bakış açısı kazandırmanın yanı sıra kendilerindeki inanç, duygu ve düşünce alışkanlıklarını görmelerini sağlıyoruz. Olumsuz duygu ve düşüncelerinden özgürleşmek, geçmişten ve gelecek kaygılarından kurtulmalarını sağlayacak bilgi ve teknikleri hem sunuyor hem de birlikte uyguluyoruz.



Bu eğitimlerde ayrıca katılımcılarımıza çıkışta, hangi eğitimse onlarla ilgili "Subliminal Telkin CD Seti" de hediye ediyoruz. Aslında işin püf noktalarından biri de burası. Bilinçli yönden bilgilerimiz ve tekniklerimiz katılımcılara detaylı bir şekilde sunulup belli bir aşamaya gitirdikten sonra, asıl işin özü olan subliminal telkinler devreye giriyor. Yani hem bilinçli hem de bilinçaltı düzeyde katılımcılarımız donatılmış oluyor. 

Örneğin Bilinçaltı Temizliği eğitimine gelen bir katılımcımıza, normalde ücretli olan yaklaşık 8-10 adet subliminal telkin setini hediye ediyoruz. "Geçmişten özgürleşme, kaygı ve korkulardan kurtulma, yeni geçmiş oluşturucu, hayatını sevgiyle doldurma, güven güçlendirme" gibi telkinler bunlar..




Bu eğitimde öğrendikleri teknikler, aldıkları bilgilerle birlikte sonrasında da bu telkinleri dinleyen katılımcılarımız, uzun süredir kendilerini rahatsız eden geçmiş tramvalarını, gelecek kaygılarını çözerek yeni bir bakış açısıyla yeniden hayata başlıyor. Yeni hayatında daha mutlu, daha huzurlu bir birey olma yolunda büyük dönüşümler yaşıyor.



"Katılımcılara bütün bunların faydası oluyor mu ya da ne oranda oluyor, faydasını göremeyenlere ne yapıyorsunuz" diye sorduğumuzda ise oran vererek şöyle söylüyor:

Bizim bütün çalışmalarımız yaşam boyu garantilidir. Biz bize başvuran, eğitimlerimize katılan, bizden destek bekleyen herkese her türlü yardımcı oluyoruz. Ben fayda göremedim diyen katılımcıya ücretini iade ediyoruz.Ancak, özellikle Konya'da memnuniyet oranımız %95'in üzerindedir.  %5'lik bölüm de bize geridönüşü olmayan, eğitim ya da bireysel görüşmemiz sonrasında henüz bir bilgi vermeyen kişiler.Danışanlarımız genelde katıldıkları eğitim ya da aldıkları bireysel destek sonrasında bize geribildirimlerde bulunuyorlar. Daha hiçbir memnuniyetsizlik sözkonusu olmadı. Eğitim ve bireysel görüşmelerimize gelen katılımcılarımız, danışanlarımız oldukça memnunlar ve hatta yeni ve farklı eğitimler beklediklerini de söylüyorlar.



"Özel seans ve eğitim arasındaki fark nedir, içeriklerinde nasıl bir değişiklik var" diye sorduğumuzda ise Atakan Sönmez şu bilgileri veriyor:

Eğitimlerimizde normalde demin de söylediğim gibi katılımcı sayımız 10 kişi ile sınırlı. Özel görüşmemiz ise tamamen kişiye özel. Özel seansda da bilinçaltı temizliği yapıyoruz aslında. Ama kişilerin çok farklı problemleri olabiliyor ve bunu özel olarak görüşmek istiyor. Eğitimlerde diğer katılımcıların yanında sorununu söyleyemeyen ya da bunu istemeyen kişiler çok ve bu da çok normal. Herkesin çok farklı ve özel sorunları olabilir. Eğitime gelip aynı zamanda yine özel seansa gelenler de çok oldu. Sadece grup olarak eğitime gelenler de oluyor. Ancak bu kişinin kendi tercihi. 



"Özel Seanslarda Nasıl Bir Yol İzliyorsunuz" diye sorduğumuzda ise şunları söylüyor:

Özel seanslarda kişinin asıl kök sorununa bakıyoruz. Yaklaşık 1 saat sürüyor. Kişinin özel bir sorunu varsa aslında bunun neden kaynaklandığını buluyoruz. Bu da bilinçaltında gizlidir. Örneğin sevgi, ilişki gibi konularla ilgili sorunu olan kişilerin anne-babalarıyla olan diyalogları ve sevgiyi bilinçaltında "ne" ve "kim" olarak "nasıl" kodladığını bulmamız gerekebilir. Bunların dışında Aile dizimine bakıyoruz. Kaç kardeş olduklarını, temel inançlarını vs sorguluyoruz. Örneğin bir türlü evlen(e)meyen, ilişkilerinde sorun yaşayan ya da bazı çocuksu duygu ve düşüncelerinden kurtulamayan kişilerin bilinçaltlarında olan ancak kendisinin farkında olmadığı, "büyümeyi veya cinsiyetini reddetme" dediğimiz bir savunma mekanizması olabiliyor. Büyümeyi reddettiğinde kişinin bilinçaltı kendini güvende hissedebiliyor ancak güvende olmak mutlu olmak demek değildir ve yaşadığı sorunların ve mutsuzluğun nedeninin bu olduğunu farkettirdiğimizde kişide büyük bir dönüşüm gerçekleşiyor.



Yine örneğin aile içinde kavga-şiddet gibi durumlar içierisinde yetişen bir çocuk büyüyünce, ya çok ürkek sosyal fobili, hayata insanlara güvensiz-kaygılı ya da çok sert kavgaya meyilli, sinirli ve öfke nöbetleri geçiren bir birey olabiliyor. Bu kişilerin genelde sevgi ve ilişkiyle ilgili sorunları da oluyor.  Evlense bile evliliğinde aynı şekilde kendisi şiddet uygulayabiliyor. Ancak böyle kişilere ya sosyal fobili çekingen, ya anksiyete ya da antisosyal damgası vuruluyor. Bu kişi de bu durumdan çok rahatsız oluyor ancak bu damgalarla hayatına devam ediyor ve kısırdöngülü bir durum oluşuyor. Kimse bu kişiye aslında senin sorununun kaynağı şu ve çözümü de bu demiyor. 



Böyle bir kişi bize geldiğinde biz kendisinin ana sorununu tespit edip nedenini söyleyerek bunun çözümünü göstererek ona özel bir subliminal telkin hazırlıyoruz ve hayatında büyük bir dönüşüm gerçekleşiyor.
 Bunlar tabi küçük bir örnek. Bunun gibi daha nice bilinçaltı kodları mevcut. Bu bilinçaltı kodlarını bulmadan kişi koca bir ömrü bu sorunu yaşayarak ve o kadar çözüm arayışına rağmen bunu çözemeden ve aynı sorunu yaşayarak ve birçok da harcama yaparak hayatını geçiriyor. 



Yani biz özel seansta kişinin, şikayetine bağlı olan temel sorununu tespit edip, bunu kendisine çözüm yoluyla birlikte anlatarak, onun kök sorununa özel bir subliminal telkin de hazırlıyoruz. Kişi bize bir kez geliyor. Biz ağacın dallarını budamayla uğraşmak yerine ağacın köküyle ilgileniyoruz. Bu da tek seansta çözüme götürüyor. Böylece uzun bir süreç gerektiren ve gereksiz detaylarla danışanı yoran, "tekrar gelmeniz gerekiyor" seansları bizde yok. Tek seansla temel sorunun tespit edilmesi ve onun üzerinde çalışılması yeterlidir. Ve daha sonra  kendisine özel olarak hazırlanan bu telkini de dinleyen kişi büyük bir değişim ve dönüşüme girerek hayatının nasıl değiştiğine kendisi de şaşırıyor. 





Atakan Sönmez’in Konya’daki Eğitim ve Özel Seans Programları İse Şöyle:

EĞİTİMLER

BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ EĞİTİMİ

2 Eylül Cuma: Başlama Saati: 20:00

Bu eğitimde katılımcılara Özel Subliminal-Bilinçaltı Temizliği Telkin CD seti hediye edilecektir.

Eğitimlerde katılımcı sayısı
"10 kişidir ve eğitimler ücret iade garantilidir."

Eğitimler ve özel görüşmeler 12 yaşından büyük kişiler için geçerlidir.

ÖZEL-BİREYSEL GÖRÜŞMELER

Atakan Sönmez   2 Eylül Cuma
(Bu Tarihteki Bireysel Görüşmeler Doldu)

3 Eylül Cumartesi ve 4 Eylül Pazar Gün de Bireysel-Özel Görüşmeler Yapacaktır.

Bireysel görüşmeler sonrasında
 "kişiye özel" Bilinçaltı Telkin CD'si yapılacaktır.


Detaylı bilgi ve randevu için 10:00 24:00 saatleri arasında 0.532.440.90.84 nolu telefonla irtibata geçebilirsiniz.

EĞİTİM ve Bireysel Seans YERİ: ZAFER-Alaaddin Karşısı Gökhan Unlu Mamülleri ve Bıkır Kafe Binasının 3. Katı.

Ayrıca; www.konyaakademi.com

Atakan Sönmez, bu konulara ilgi duyan ihtiyacı olan ve isteyen herkesin bu eğitimlere katılabileceğini belirtti. 


ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler