Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Okullar Ödüllerini Aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Konya merkezdeki ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği "Haydi Bil Bakalım” isimli bilgi yarışmasının büyük finalinde dereceye giren okullara ödülleri verildi.
Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Okullar Ödüllerini Aldı
Kayıt Tarihi: 10.06.2013 14:55 - Son Güncelleme: 09.05.2024 10:03
YAZI
A
 


Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da eğitim kalitesinin yükselmesi için hep birlikte gayret göstermek gerektiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak Milli Eğitim camiasına her zaman destek verdiklerini ve desteklerinin devam edeceğini kaydeden Başkan Akyürek, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. Konuşmanın ardından 152 okulun katıldığı yarışmada büyük finalde dereceye giren okullar açıklandı. Yarışmada birinci olan Özel Gençlik İlkokulu’na 8 bin TL, ikinci olan Selçuklu Özel Bahçeşehir İlkokulu’na 6 bin TL, üçüncü olan Karatay Hürriyet İlköğretim Okulu’na ise 4 bin TL para ödülü verildi.

Okulların ödüllerini ve kupalarını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri verdi.



ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler