Aşırı Hız Yapan Yandı! Türkiye Genelinde Denetim

Trafik kazalarının başlıca nedenleri arasında yer alan aşırı hız ile etkin mücadele etmek amacıyla ülke genelinde istisnasız tüm radar araçlarının katılımıyla 'Radarla Hız Denetimi' uygulaması yapılıyor. Uygulama dün başlarken, bugün ve yarın da sürecek.
Aşırı Hız Yapan Yandı! Türkiye Genelinde Denetim
Kayıt Tarihi: 09.05.2024 00:27 - Son Güncelleme: 18.05.2024 11:56
YAZI
A

Trafik kazalarının başlıca nedenleri arasında yer alan Aşırı Hız ile etkin mücadele etmek amacıyla Türkiye genelinde istisnasız tüm radar araçlarının katılımıyla 'Radarla Hız Denetimi' uygulaması yapılıyor. 8-9-10 Mayıs 2024 tarihlerindeki uygulamaya istisnasız tüm radar araçları katılıyor.

Otoyollarda aşırı hızdan kaynaklı meydana gelen kaza yerlerine ve saatlerine dikkat edilecek uygulamada, denetim periyotlarının bir kısmı da bu bilgilere göre yapılacak.

Uygulamanın sadece 'Hız Denetimi' olarak sürdürülmeyeceği, araç sürücüleri ve araçlarla ilgili diğer eksiklik veya kural ihlallerine de duyarlı olunacağı belirtiliyor.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler