BM Kukla Tiyatrosu

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 20.05.2024 10:54
YAZI
A
 Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ABD destekli bir kukla tiyatrosudur!
Ekonomist Michel Choussudovski, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde IŞİD’e karşı istenen ‘güçlü önlemlerin’ pis bir oyundan ibaret olduğunu yazdı..Şöyle diyor:
“Medyada hiç yeralmayan gerçek şu ki, IŞİD’e karşı ABD harekatının peşine takılan devlet başkanları, gayet iyi biliyor ki, IŞİD’in mimarı Amerikan istihbaratıdır. Birleşmiş Milletler üyesi devletler, ya Amerikanın projesini kabul etmek zorundalar ya da ABD’nin ‘terör canavarları’yla boğuşmak durumunda kalacaklar.”
Suudi Arabistan, Katar, İsrail’in barındırıp fonladığı canavar, 2011’den beri NATO koordinasyonuyla, Türkiye’den Suriye’ye geçiş yapıyor. Ayrıca, IŞİD Suriye ve Irak’da ve tabii Türkiye’de Batılı ajan, ‘uzman’ ve özel görevlilerle birlikte hareket ediyor..
Bütün bunlar gayet net bilindiği ve belgelendiği halde, 24 Eylül Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde bir tek devlet başkanı çıkıp durumun saçmalığını dile getirme cüreti gösteremiyor!
Herkes kafasına koysun, IŞİD ABD istihbaratının yüzlerce maşasından biridir. Batı ve Türk basınında gösterildiği gibi ‘dünya barışını tehdit eden’ ‘bağımsız’ bir terör örgütü değildir!
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararı şaka gibi: “Konsey, BM üyesi devletlerden teröristlerle işbirliği yapması, örgütlemesi, donatması, nakledilmesinin önüne geçilmesi” çağrısı yapıyor.
Ve bu ‘kararın’ ‘IŞİD’de , NUSRA’da ya da EL KAİDE benzeri örgütlerde yeralan yabancı teröristler için uygulanması gereğinin’ altını çiziyor.
Sözü geçen ‘TERÖR ÖRGÜTLERİ’, batılı güçler tarafından Beşar Esad’ı devirmek için beslenen, eğitilen, yönlendirilen ‘opposition freedom fighters’ muhalif özgürlük savaşçıları değil mi?!
ABD müttefiki bir çok ülke, Türkiye, Ürdün, Suudiler, Katar şu anda bile Nusra ve IŞİD’i desteklerken aynı anda, Suriye’de IŞİD’i bombalama operasyonunda yeralıyorlar….
Bu harekat, Irak ve Suriye ile sınır komşusu olan ülkeler aracıyla Orta Asya’ya doğru İLERLEYECEKTİR!
ABD 13 bin birliği Irak’a göndermektedir.
‘Uçuşa yasak bölge’ Irak ve Suriye’de sivillerin bombalanmasını sağlayacak bir yöntemdir!
Yarattıkları canavar ve yaratacakları canavarlar kendilerinin ve müttefiklerinin başını yiyecektir!
ETİKETLER:

Banu Avar

Banu Avar

Yazarın Diğer Yazıları