Konya'da Paralar Yine Sanatçılara Akacak!

Her fırsatta halkını aşağılayan birçok ünlü, belediyelerin kültür sanata ayrılan bütçelerinden milyon liralar kazanmaya devam ederken, son haber Beyşehir'den geldi. Belediye Başkanı Adil Bayındır, Göl Festivali'ne dair detayları paylaştı.
Konya'da Paralar Yine Sanatçılara Akacak!
Kayıt Tarihi: 08.05.2024 15:51 - Son Güncelleme: 17.05.2024 16:21
YAZI
A

Seçim, deprem gibi her fırsatta kendi halkını aşağılayan ifadelere imza atan, halkla ilişkisi sadece para kazanmak üzerine kurulu olan sözde sanatçılara belediyeler halkın parasını dökmeye devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın açıklamasına göre GÖLFEST bu yıl 5 gün sürecek. Bayındır, ünlü sanatçıların da yer alacağı bir festival hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi.

2024 yılında sanatçıların konser ücretlerinin ortalama 700-800 Bin TL civarında olduğu düşünülünce, ödenecek tutarlar duşak uçuklatan seviyelere ulaşabiliyor.

Üstelik ödemeler konusunda hiçbir belediye şeffaf değil. Yani belediyeler hangi sanatçıya hangi ücreti ödüyor, bunu vatandaşın bilmesi mümkün değil. Bu durum ise şaibe iddialarına neden oluyor.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler